Seveceğin Müzik Burada; NOOW

Pazar, Aralık 25, 2016


noow ile yeni müzikleri keşfedip paylaşmaya başlayalı 10 yıl olmuş. İlk olarak R.E.M'den "Aftermath" ile başladık. R.E.M. bizim için çok önemli, çok severiz. Aradan geçen zaman da toplam 2500 şarkı/sanatçı ve 500'e yakın tam albüm paylaşmışız. En umut verici şarkı/sanatçı kategorisinde toplamda 100 şarkı paylaşmışız.

Blogger'da başladığımız bu serüveni halâ ve ısrarla Blogger üzerinden devam ettiriyoruz. Blogger da bizim için çok önemli, çok severiz...

Noow'da katalog tasarımına geçtik ve içeriği tamamen değiştirdik. Haftalık/Aylık listeler ve Keşfedilecek Şarkılar Playlistleri hazırlıyoruz. Bunun yanı sıra anakafa'ya kardeş olarak "drop" blogunu açtık, henüz deneme sürüşlerindeyiz. drop'da yukarıda bahsettiğim 'en umut verici' sanatçıları ve şarkıları paylaşmayı düşünüyoruz. Sade ve kullanışlı bir tasarım yaptık. Şarkıya kolay ve saniyeler için ulaşılması önemli. Play tuşu var, ama pause yok çünkü öylece hemen bırakmak istemiyoruz. Daha keşfedilecek çok parçalar var. Arama ekranından sanatçı, şarkı, etiket, müzik türü arayabilirsiniz.

H
Anakafalog tekrar aktif oldu. Anakafa Blog'da müzik haberleri ve noow yazarlarının ürettiği içerikler mevcut.

Şimdilik bu kadar...

Bize görüşlerinizi bu yazı altında veya mail olarak bildirin. Neler yapabiliriz, eksiklerimiz neler? Görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Sağlıcakla...
© 2005 - 2020 Harun Reşid Demirbaş